(foto: Arnold Sluijs)
(foto: Arnold Sluijs)

Vrijwilligers Bethelbazar actief in Stoffenwinkel

Algemeen

BARENDRECHT - Op zaterdag 15 februari biedt de Bethelbazar kledingstoffen te koop aan in de 'Stoffenwinkel' aan de Onderlangs 28. De stoffen zijn vooral winterstoffen, voeringstoffen en een kleine hoeveelheid stretch. Veel verschillende soorten, veel verschillende kleuren, grote en kleine stukken stof. Naast stoffen worden ook zelfgemaakte produkten aangeboden die van deze stoffen zijn gemaakt, zoals tassen, knuffels en kussenhoezen.
De Stoffenwinkel is alleen op 15 februari open tussen 10.00 en 17.00 uur. De opbrengst van de stoffenverkoop komt ten goede aan de doelen van de Bethelbazar 2020: de organisatie Mencoldes in Colombia (humanitaire hulpverlening aan ontheemden), Stichting Present Barendrecht, Stichting Voedselbank Barendrecht en Stichting SHIF (onderwijs voor kansarme kinderen in Oeganda).
De Bethelbazar wordt op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei gehouden bij en in de Bethelkerk aan de Schaatsbaan. Mooie verkoopbare en onbeschadigde spullen voor de Bethelbazar zijn vanaf 28 maart weer wekelijks in te leveren bij de containers op het plein bij de Bethelkerk.
Voor vragen of informatie over de Bethelbazar: Leo van Wijk, tel. 0180-616947

Advertenties uit de krant