Afbeelding

Kom zelf muziek maken in het Trefpunt

Algemeen

BARENDRECHT - Op maandagmiddag  2 maart om 16 uur is er een proefles van het nieuw te vormen InstapOrkest voor kinderen vanaf 6 jaar in het Trefpunt dr. Kuyperstaat 4 in Barendrecht, georganiseerd door Harmonievereniging Barendrecht.

Belangrijkste kenmerk van dit nieuwe InstapOrkest is dat de kinderen met verschillende instrumenten kennis maken en daar in groepsverband ook mee leren spelen.  De instrumenten variëren van  blokfluit, xylofoon, cajon, boomhackers, djembé, bongo's  en diverse blaasinstrumenten. De kinderen kunnen doorstromen naar de dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, koper(trompet, hoorn, trombone) en al het slagwerk.
Met deze instrumenten maken ze in de loop van de lessen ook al kennis.  Hebben de kinderen al wat muzikale ervaring dan kunnen zij gelijk in het OpstapOrkest dat aansluitend aan deze groep repeteert. 
Voor de proefles zijn instrumenten aanwezig, de liedjes die ze spelen en zingen zijn heel kort dus makkelijk te onthouden. 
Kom kijken en meespelen vanaf 6 jaar bij het InstapOrkest. Ouders of Grootouders mogen ook meespelen of kijken.  Informatie en opgeven proefles : secretaris@harmoniebarendrecht.nl  of  bel  06-42412638  www.harmoniebarendrecht.nl

Advertenties uit de krant