Minibieb De Ekelenburg.
Minibieb De Ekelenburg.

Minibiebs in Barendrecht doen mee aan Dag van de Minibieb

Algemeen

BARENDRECHT - Op zaterdag 19 september is er bij veel Minibiebs in het land iets bijzonders te doen. Ook Minibieb De Boekenhaven en Minibieb De Ekelenburg in Barendrecht organiseren leuke activiteiten.

Bij De Boekenhaven in Carnisse Haven op de Noordersingel 30 leest Anne-Mieke van Oost om 15 uur een mooi verhaal voor grote en kleine mensen voor. Van 14 tot 16 uur zijn er boeken om te ruilen voor kinderen en volwassenen. Bezoekers krijgen een boekenlegger cadeau.

Bij De Ekelenburg op Koedood 25 leest Petra Teunissen om 14 uur een verhaal van Clare Lennart over het landhuis De Ekelenburg waar deze schrijfster opgroeide. Van 14 tot 16 zijn er extra boeken om te ruilen. De thee staat klaar.

Een Minibieb is een boekenkastje aan de openbare weg, waar je gratis boeken kunt ruilen of lenen. De Dag van de Minibieb wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Je kunt het zien als een Open Huis. Er worden laagdrempelige activiteiten georganiseerd. Bezoekers krijgen de kans om eens kennis te maken met de personen achter het boekenkastje of om met andere leesliefhebbers in contact te komen en boeken te ruilen.

Bezoek je één of meerdere Minibiebs op 19 september? Hou dan rekening met maatregelen met betrekking tot het corona-virus. Houd afstand en was voor en na je bezoek je handen.

Op de website www.dagvandeminibieb.nl kun je zien welke Minibiebs meedoen.

Advertenties uit de krant