Mario ’s laatste les bij KCB.
Mario ’s laatste les bij KCB.

KCB neemt afscheid van Edelsmid Mario van Eck

Algemeen

BARENDRECHT - Na zes seizoenen de lessen Creatief Smeden te hebben gegeven in het atelier bij KunstCreatief (KCB) in de Baerne, heeft de kunstenaar en goudsmid Mario van Eck afscheid genomen. Hij gaat zijn docentschap aan de opleiding voor Goudsmid in Schoonhoven uitbreiden.

Samen met Inge Flohr, manager van KunstCreatief had hij naast de huidige cursus in de Baerne ook plannen gemaakt voor een mooi aanbod voor de tweede vestiging Waterpoort MFA, maar die zullen door een andere goudsmid ingevuld gaan worden.

Inge Flohr is heel blij met het feit dat Mario een aantal jaren deel uit maakte van het KCB Team. Ze gunt hem deze uitbreiding van leswerkzaamheden voor de nieuwe goudsmeders en hoopt in de toekomst de nieuwe vakbekwame kunstenaars docenten te mogen begroeten in het atelier van KCB. Ondanks het vertrek heeft Mario aangegeven toch af en toe nog lessen te willen geven bij KCB in de vorm van mini cursussen of workshops. Dus hij zal op deze manier toch altijd verbonden blijven bij het beeldend educatiecentrum in Barendrecht.

www.cultuureducatiebarendrecht.nl

Advertenties uit de krant