De Kleine Duiker na de brand.
De Kleine Duiker na de brand.

Benefietconcert Harmonievereniging voor De Kleine Duiker

Algemeen

BARENDRECHT - Harmonievereniging Barendrecht houdt op 1 juni een benefietavond voor De Kleine Duiker” Na de verwoestende brand van 13 april kan De Kleine Duiker financiële hulp goed gebruiken. Als echte Barendrechtse club wil de harmonievereniging daar graag een bijdrage aan geven. Natuurlijk moet daarvoor de combinatie gezocht worden met livemuziek en gezelligheid.

Op het plein van de Bethelkerk wordt op 1 juni vanaf 19.30 uur gespeeld door het Harmonieorkest. Het belooft een avond te worden met veel herkenbare muziek waarbij het orkest ondersteund zal worden door zang, piano, gitaar en bas. Een unieke combinatie die niet gemist mag worden. Bij het concert is de mogelijkheid om te doneren en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om gezellig met andere bezoekers wat te drinken. De bar zal verzorgd worden door Party Service Compleet.

Na het concert van het orkest zal de Bigband van de vereniging de avond stijlvol afsluiten. Vanaf 19.30 uur tot circa 23 uur belooft dit muzikaal spektakel te worden. 

Het goede doel van de wederopbouw van het hoofdgebouw van De Kleine Duiker moet zo goed en snel mogelijk plaatsvinden met behulp van de gulle giften tijdens het concert.

Advertenties uit de krant