Afbeelding
Foto:

Nieuw Platform: Barendrecht Actief

Algemeen

BARENDRECHT - De gemeente Barendrecht start vanaf 19 september in samenwerking met de Buurtsportcoach en ondersteund door het lokale sport- en beweegakkoord, met het nieuwe platform www.barendrechtactief.nl. Dit platform is niet alleen nieuw in Barendrecht, maar heeft zich al in ruim honderdzestig gemeenten in Nederland bewezen.

Dankzij een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem kunnen inwoners zich eenvoudig inschrijven voor proeflessen bij sportverenigingen en cultuurinstellingen. Het platform biedt tevens aanbieders van sport en cultuur een uitgelezen kans om nieuwe leden te werven. Barendrecht Actief is onderdeel van het Sjors Sportief en Creatief programma van Cultuur- en Sportstimulering Nederland.

De Buurtsportcoach moedigt alle sport- en beweegaanbieders en cultuurorganisaties aan een pagina te creëren op www.barendrechtactief.nl/voor-aanbieders. Voor meer informatie over het aanmaken van een pagina of andere vragen, kan contact worden opgenomen via buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl.

Advertenties uit de krant