De partij onderzoekt wat men belangrijk vindt voor Barendrecht.
De partij onderzoekt wat men belangrijk vindt voor Barendrecht.

SGP-CU onderzoekt duurzaamheid

Verkiezingen

BARENDRECHT - De komende jaren gaat veel aandacht uit naar duurzaamheid en energiebesparing. Hoewel veel milieu- en klimaatbeleid op Europees, of zelfs op wereldniveau wordt gemaakt, moet ook op lokaal niveau duurzaamheid worden gestimuleerd.

De SGP-ChristenUnie Barendrecht wil investeren in een duurzame toekomst. Maar dat gaat niet vanzelf en is zeker niet alleen een zaak van de gemeente. We moeten dit samen zien te realiseren'', stelt Tsjimmie Klos-de Vries, raadslid voor SGP-ChristenUnie. Om een beter beeld te krijgen van wat Barendrechters doen en belangrijk vinden op het terrein van duurzaamheid en energiebesparing is de partij een onderzoek gestart onder alle Barendrechters.

SGP-ChristenUnie wil graag zoveel mogelijk Barendrechters betrekken. Daarom is een korte vragenlijst opgesteld. ,,Via de enquête willen wij in kaart brengen wat inwoners belangrijk vinden als het gaat om een duurzame gemeente'', vertelt Tsjimmie Klos-de Vries. ,,Ook zijn wij benieuwd naar ideeën die bijdragen aan een betere afvalscheiding in Barendrecht. De resultaten willen wij btrekken bij de beleidsontwikkeling en de uitvoering in de komende raadsperiode.''

De link naar de vragenlijst is te vinden op barendrecht.sgp-christenunie.nl en op facebook.com/SGPCUBarendrecht. De resultaten worden half maart bekend gemaakt. Onder de deelnemers wordt een cadeaubon verloot ter waarde van twintig euro.

Advertenties uit de krant