De enthousiaste Tom barst van de energie.
De enthousiaste Tom barst van de energie. Foto: Leonie Gravesteijn

Nieuws uit de Dierenstee

BARENDRECHT - De ruim één jaar oude Amerikaanse Staffordshireterriër Tom is een vrolijke allemansvriend. Daarom is het vreemd dat hij al zo lang op een baas wacht. Tom is een maand geleden, samen met een andere hond, via een uitwisseling in De Dierenstee terecht gekomen.

Tom is als vondeling binnen gebracht. Er is dus niets over zijn achtergrond bekend. Inmiddels heeft het asiel Tom leren kennen als een hele lieve en enthousiaste hond. Hij is dol op aandacht en heeft altijd een goed humeur.
Door zijn enthousiasme is Tom wel vrij druk en heeft hij veel energie. Daarom wordt voor een sportieve baas gezocht die veel tijd aan Tom kan besteden. Spelen en wandelen vindt Tom namelijk geweldig, al moet je voor een wandeling wel letterlijk stevig in je schoenen staan. Hij kan redelijk trekken aan de riem, zeker als hij een andere hond in het vizier krijgt.
Van soortgenoten moet Tom niet veel hebben, daar reageert hij fel op. Verder is er niets ten nadele op te noemen van deze mooie kerel. Hij heeft wel een ervaren en consequente baas nodig. Tom kan eventueel in een gezin geplaatst worden, maar niet bij heel jonge kinderen, want die loopt hij in zijn enthousiasme zo omver.

De Dierenstee is te vinden aan Groene Kruisweg 14a te Numansdorp, 0186-655150. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 11 tot 16 uur. www.dierenstee.nl.