Mannenkoor De Verenigde Zangers bestaat tachtig jaar.
Mannenkoor De Verenigde Zangers bestaat tachtig jaar. Foto:

Projectleden gezocht

BARENDRECHT – Woensdag 1 februari bestond het Barendrechts mannenkoor De Verenigde Zangers tachtig jaar. Daarom geeft het koor zaterdag 13 mei een jubileumconcert in Carnisse Haven vanaf 20 uur.

Edwin Vooijs (orgel), Johan den Hoedt (piano), sopraan Annelies Schep, Severin van Dijk (fluit) en Diana Abspoel (hobo) werken mee. De algehele leiding is in handen van Gerard van der Zijden.

Ter versterking zoekt het koor naar mensen die willen zingen, maar niet direct vast lid willen worden. Of lid zijn van een koor en een keer met een ander koor willen meezingen. Het koor repeteert iedere maandag van 20 tot 22 uur in de jeugdzaal van de Bethelkerk, Kerkweg 2 te Barendrecht. Er is pauze van 21 tot 21.15 uur. In de derde helft van 22 tot 22.30 uur is er tijd voor een drankje. Men kan vrijblijvend een kijkje komen nemen.

Het eerste gedeelte van het programma zal bestaan uit geestelijke muziek rondom de uitvoering van de Deutsche Messe van Schubert. Na de pauze is er plaats voor het lichtere genre, zoals Love changes everything van Andrew Lloyd Webber en Die launische forelle, variatie op muziek van Schubert.

Meer informatie op deverenigdezangers.nl, facebook.com/deverenigdezangers en op YouTube. Of bel secretaris R. Bijker via 0180-611845.