Ross Lovell was gastheer voor de Open Coffee Barendrecht.
Ross Lovell was gastheer voor de Open Coffee Barendrecht. Foto:

Open Coffee verlegt grenzen


BARENDRECHT – Een goede Open Coffee is niet alleen aan Barendrecht gebonden. Dat bleek woensdag 15 februari, toen restaurant Ross Lovell in Rijsoord gastheer was voor de Open Coffee Barendrecht.

Ruim vijftig ondernemers uit de Barendrecht, Ridderkerk en zelfs daarbuiten wisten de mooie locatie te vinden. De ondernemers werden tijdens een korte presentatie over het ontstaan van en de ontwikkelingen bij Ross Lovell op de hoogte gebracht.

Ook dit keer mochten drie ondernemers laten weten wat zij voor de aanwezigen konden betekenen. Dit keer waren dat Karin Verhaar (Karin Works), Leo Kleinjan en Danny van

der Giessen (Grow).

Inmiddels staat de Open Coffee Barendrecht (OCB) bekend om haar speeddates. Bij veel netwerkevenementen gaan ondernemers vooral met bekenden in gesprek. Bij de OCB wordt in korte tijd iedere ondernemer gevraagd om zijn of haar bedrijf te presenteren aan vier tot zeven collega-ondernemers. Zo komt iedereen met gemiddeld twaalf mensen in gesprek

De volgende Open Coffee Barendrecht wordt gehouden op woensdag 22 maart bij Huis Distinto aan Dennenhout 3 in Barendrecht. Het aantal plaatsen is beperkt, dus aanmelden op opencoffeebarendrecht.nl is aan te raden.