De bijeenkomst is een marktplaats waar vraag en aanbod van kapitaal en kennis samenkomen.
De bijeenkomst is een marktplaats waar vraag en aanbod van kapitaal en kennis samenkomen. Foto: Leonie Gravesteijn

Meet & Grow-bijeenkomst Rabobank

REGIO - Ondernemers kijken voor het financieren van hun plannen steeds vaker ook naar aanvullende financieringsmogelijkheden. Wanneer de bank maar een deel kan doen, kan stapelfinanciering uitkomst bieden. Denk aan combinaties met crowdfunding, regionale ontwikkelingsmaatschappijen, private equity of informele investeerders. Om ondernemers met een goed plan toegang te bieden tot financiering, organiseren de lokale Rabobanken het evenement 'Rabo Meet & Grow', woensdag 7 september op Het Plein in Den Haag.
,,Bij die zoektocht kan Rabobank voor ondernemers een regierol vervullen. We zijn regionaal sterk geworteld, hebben volop kennis en ervaring van bedrijvensectoren en weten waar behoefte is aan financiering en welke partijen kapitaal hebben. Hierdoor kunnen we ondernemers als geen ander ondersteunen met het realiseren van hun financiering, of dat nu bancair krediet is of met het wegwijs maken in crowdfunding of door de ondernemer in contact te brengen met andere investeerders", licht directeur Bedrijven Steven Enneman toe.
Via regionale Rabo Meet & Grow-bijeenkomsten creëert Rabobank een marktplaats waar vraag en aanbod van kapitaal en kennis samenkomen. Ondernemers met een financieringsbehoefte ontmoeten aanbieders in verschillende marktrondes. Daarnaast krijgen ondernemers gelegenheid hun bedrijfsplan te pitchen in het bijzijn van andere ondernemers. Dit leidt veelal tot reacties en tips.
,,Natuurlijk is veel informatie online te vinden en in tal van andere kennisbronnen, maar uiteindelijk is persoonlijk contact cruciaal voor een succesvolle en duurzame match. Rabo Meet & Grow voorziet daarin", aldus één van de eerdere deelnemers. Zie voor meer informatie en aanmelden www.rabobank.nl/rabomeetandgrow.