Pedagoog Marije vertelde wat de kinderopvang precies inhoudt.
Pedagoog Marije vertelde wat de kinderopvang precies inhoudt. Foto: Leonie Gravesteijn

Kinderopvangavond Yes

HEERJANSDAM - 'Yes, mijn kind gaat naar de kinderopvang'. Dat was de boodschap tijdens de avond 'Wij voeden samen op' van Yes! Kinderopvang op donderdag 30 juni. Tijdens de avond vertelde pedagoog Marije wat de kinderopvang precies inhoudt en wat ouders van Yes! kunnen verwachten.

Marije: ,,Wij vinden het erg belangrijk om als organisatie betrokken te zijn bij de wereld om een kind heen. Deze avond draagt daaraan bij. We informeren de bezoekers niet alleen, maar leren elkaar een beetje kennen. Ouders weten dan ook wie ik ben en dat ze altijd bij mij kunnen aankloppen met opvoedkundige vragen en problemen." Tijdens de avond vertelde Marije de meerwaarde van kinderopvang voor kinderen.
Yes! organiseert meerdere keren per jaar de avond over opvoeden. De pedagoog die dienst heeft begeleidt de avonden.
Uit de reacties blijkt dat ouders dit enorm waarderen. Zo zei een van de vaders tijdens de avond: ,,Ik wil jullie graag complimenteren voor de manier waarop jullie zaken aanpakken. Open communicatie naar ouders, dit soort informatie avonden, de fijne sfeer op de groepen. Ik ben heel blij met jullie."

Op donderdag 1 december vindt de volgende avond plaats. Ook opa, oma, de oppas, de buurvrouw, de juf, de meester en iedereen die meer wil weten over kinderopvang Yes! is van harte welkom. De avond is gratis. Mail voor aanmelden of meer informatie naar marije@yesikvoedop.nl.