Big Band Barendrecht start 31 augustus weer met de repetities.
Big Band Barendrecht start 31 augustus weer met de repetities. Foto: Leonie Gravesteijn

Seizoenseinde Big Band

BARENDRECHT - De Big Band van Harmonievereniging Barendrecht heeft op woensdag 6 juli de laatste repetitie van het seizoen gehad.

Op woensdag 31 augustus start de twintig tellende band weer met de wekelijkse repetities van 20 tot 22 uur in het Trefpunt.

Er is onderling een fijne repetitiesfeer. Er wordt onder andere jazz en bigbandmuziek gerepeteerd. Dit creatieve proces leidt bij iedere deelnemer tot veel muzikale voldoening.

De swingende ritmesectie bestaat uit een pianist, gitarist, drummer en percussionist. Zij zetten de basis neer zodat de andere instrumentalisten hun partijen goed kunnen spelen.
Het afgelopen seizoen was de band onder andere te horen bij de verenigingsdag Muziek Centraal. Ook speelden ze met dodenherdenking bij de Dorpskerk en is de band jaarlijks aanwezig bij de doorkomst van de Roparun op Tweede Pinksterdag.

Andere festivals en evenementen zijn natuurlijk ook de ideale gelegenheid om te spelen voor de Big Band.

Wie geïnteresseerd is in de muziek is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Ga hiervoor naar www.harmoniebarendrecht.nl of www.bigbandbarendrecht.nl. Wie inlichtingen wil of zich wil aanmelden, kan mailen naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl.