Vanuit park Wevershoek zijn alle roeiers goed te zien.
Vanuit park Wevershoek zijn alle roeiers goed te zien. Foto: Hans de Bruyn

Roeiwedstrijd in Barendrecht

BARENDRECHT - Het jeugdteam van Roeivereniging Barendrecht zal op zondag 5 juni voor de tweede keer op rij een jeugdwedstrijd mogen organiseren. Verschillende roeiverenigingen uit de regio zullen hieraan deelnemen.
Bij roeivereniging Barendrecht hebben ze er erg veel zin in. Maar om dit grandioze evenement goed en veilig te laten verlopen, willen ze graag aan de recreatieve pleziervaart vragen om de aanwijzingen van de wedstrijdorganisatie op te volgen tijdens en rondom het wedstrijdparcours.
Er zal een baan uitgezet worden voor het clubhuis van de Roeivereniging Barendrecht naast de spoortunnel. Deze zal er de gehele zondag liggen. Aan de pleziervaart het verzoek om de aanwijzingen van de organisatie op te volgen. Daarnaast zou de roeivereniging graag zien dat passanten zo langzaam mogelijk en met vooral zo min mogelijk golven voorbij zullen varen. Met een dergelijke samenwerking wordt het een fantastische dag.
Mensen die willen komen kijken kunnen dat doen vanuit het park Wevershoek. Hiervandaan hebben alle toeschouwers zicht op het parcours. Alle jeugdige wedstrijdroeiers komen hier tijdens de wedstrijd voorbij.

Voor meer informatie over deze jeugdwedstrijd kan er gemaild worden met info@roeiverenigingbarendrecht.nl of kijk voor meer informatie over de roeivereniging op de website www.roeiverenigingbarendrecht.nl.