Peter en Jolanda met verkoopster Iris. Twintig jaar geleden kocht ze bij No Sense dit jasje.
Peter en Jolanda met verkoopster Iris. Twintig jaar geleden kocht ze bij No Sense dit jasje. Foto: Leonie Gravesteijn

No Sense: 20 jaar inspireren

BARENDRECHT – Het begon twintig jaar geleden met drie muren (een pui zat er nog niet in); afgelopen zaterdag vierden Peter en Jolanda Hartman het jubileum van hun stoere winkel No Sense.

Peter en Jolanda zijn verrast door de grote en warme belangstelling voor het vierde lustrum.

Diesel-jasje
De etalage aan de Middenbaan was tijdens deze feestelijke dag versierd met onder meer een Diesel-jasje dat aan twee kanten gedragen kan worden. Het ging twintig jaar geleden over de toonbank. Koopster was de toen twintigjarige Iris Loder, die inmiddels tien jaar verkoopmedewerkster is bij No Sense.

Klein winkeltje
No Sense begon als klein winkeltje aan Middenbaan 50a. Toen buurman Jamin weg ging, werd er een stuk bijgetrokken.
De laatste verbouwing was in 2014, toen aan de overkant (nr. 39) de grote dameszaak werd geopend en nummer 50a de herenzaak werd.

Visie
Het stel heeft een duidelijke visie en vertelt daaraan hun succes te danken. ,,We zijn een stadse winkel met de persoonlijke, dorpse service die in Barendrecht past'', vertelt Jolanda. Peter vult haar aan: ,,We horen vaak dat onze winkel zo in grote modesteden past.''

Eigen stijl
Tegen de draad in en een eigen stijl, zo typeren de gepassioneerde ondernemers hun winkel.

,,Eigenlijk is de winkel een grote kledingkast. Het gaat om de kunst van het combineren. Daar zijn we goed in. We willen mode volgen én brengen. Zo zorgen we steeds weer voor een verrassing.''

Goed luisteren naar de klant is essentieel. ,,Iedereen is voor ons hetzelfde, elke klant wordt op dezelfde manier geholpen.''

Welkom
Wie Peter en Jolanda wil feliciteren, of gewoon wil profiteren van hun advies, is van harte welkom bij No Sense.

De winkels zijn maandag geopend van 13 tot 17.30 uur, dinsdag van 10 tot 17.30 uur, woensdag en donderdag van 10 tot 19 uur, vrijdag van 10 tot 21 uur en zaterdag van 9.30 tot 18 uur.

Inspiratie
Via de website www.nosensebarendrecht.nl kan men doorklikken naar de social-media-kanalen van No Sense. Daar brengen Peter en Jolanda elke dag inspiratie voor hun klanten en volgers.