Actie cash voor je club

BARENDRECHT – Verenigingen die wel een steuntje kunnen gebruiken, zijn welkom bij de informatieavond op donderdag 16 juni om 18 uur bij Albert Heijn in winkelcentrum Carnisse Veste. Daar krijgen ze alle ins en outs te horen over de actie die Carnisse Veste heeft opgezet.
Vijf verenigingen kunnen meedoen. Zij kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, geld binnenhalen. Want voor iedere vijf euro die een consument tussen zaterdag 3 september en zaterdag 15 oktober bij de winkels in Carnisse Veste besteedt, krijgt deze een munt.
De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode worden gedeponeerd in de inleverdisplay van de favoriete vereniging. De displays staan opgesteld in het winkelcentrum, beneden in passage bij Albert Heijn en Jumbo. Hoe meer munten een vereniging ontvangt, hoe meer sponsorgeld zij verdient. Er is in totaal 5.000 euro te verdelen.

Wie meer wil weten over deze actie, kan zijn vereniging aanmelden voor de informatieavond op 16 juni. Dat kan tot en met woensdag 8 juni via carnisseveste@outlook.com.