Een impressie van hoe Eijckenhorst fase 2 eruit komt te zien.
Een impressie van hoe Eijckenhorst fase 2 eruit komt te zien. Foto: Leonie Gravesteijn

Succes verkoop Eijckenhorst

REGIO - De start verkoop van het nieuwbouwproject Eijckenhorst fase II te Puttershoek is een groot succes gebleken, inmiddels zijn alle ruime half-vrijstaande 2-onder-1-kap woningen verkocht.

Buiten wonen en toch dicht bij de Randstad? Dat is wonen in de Hoeksche Waard. Voor het gezin is de Hoekse Waard het ontdekken meer dan waard. Daarbij zijn alle voorzieningen op fietsafstand. Het kleinschalige en luxe project Eijckenhorst in Puttershoek, in de Wijk van je Leven, biedt royale woningen, ruime kavels in een rustige kindvriendelijke omgeving. Kortom: vorstelijk wonen.
Er zijn nog vrijstaande woningen beschikbaar, maar de verkoop gaat snel. De vrijstaande woningen hebben een royale kavel. Door de afmetingen heeft men alle ruimte om de tuin vorm te geven naar de woonwens. Elke vrijstaande woning beschikt over een privéparkeerplaats en een stallingsruimte.
De woning heeft een living van meer dan 48 m2. De lichte keukenruimte met een royale raampartij geeft uitzicht op de groene landelijke omgeving aan de voorzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De woning heeft op de tweede verdieping nog twee kamers; de indeling van de woning is naar eigen smaak af te stemmen.

De oplevering staat gepland voor volgend jaar. Nadere informatie: www.ooms.com.