Kinderen kunnen een kleurplaat downloaden vanaf de website.
Kinderen kunnen een kleurplaat downloaden vanaf de website. Foto: Leonie Gravesteijn

Inner Circle Run 16 juni

H-I-AMBACHT - De Bolidt Inner Circle Run wordt op donderdag 16 juni gelopen. Er zijn erg veel aanmeldingen binnen en iedereen wil zich inzetten voor de twee goede doelen: Hospice De Cirkel en het Jeugdspeelpark in Hendrik-Ido-Ambacht. Zo is de Serviceclub Round Table Ridderkerk 121 hard bezig om een aantal bedrijventeams op de been te krijgen.
Naast de reguliere vijf en tien kilometer run is er ook de Hoog Ambacht Kids Run voor schoolkinderen. Aanmelden voor deze loop kan nog via www.innercirclerun.nl. Daar is ook een kleurplaat van Runny te vinden, die op woensdag 15 en donderdag 16 juni ingeleverd kan worden in de Sophiahal. Daar zijn ook de startnummers te krijgen. Startnummers kunnen ook opgehaald worden bij Runnersworld in Dordrecht van woensdag 8 tot zaterdag 11 juni.
Omdat dit jaar een lustrumjaar is, wordt er een speciaal tintje gegeven aan de loop. Voor kinderen is er bijvoorbeeld een springkussen en er kan meegedaan worden aan de Bootkamp Experience bij winkelcentrum Hoog Ambacht. Daarnaast kunnen deelnemers een leuk presentje verwachten bij het ophalen van het startnummer. Voor de start van de vijf en tien kilometer is er een speciaal optreden dat niemand wil missen.
Omdat er veel drukte wordt verwacht, is het belangrijk dat er tijdens de loop geluisterd wordt naar de verkeersregelaars. Het zou extra gezellig worden als de bewoners langs het parcours zorgen voor gezellige muziek of leuke versiering. Met zijn allen wordt het een mooie dag.