De jeugd brengt muziektheaterstuk 'De Vuilnisboot'.
De jeugd brengt muziektheaterstuk 'De Vuilnisboot'. Foto:

Harmonie op ZomerFeest

BARENDRECHT - Tijdens het Zomerfeest in de oude dorpskern is op zaterdag 24 juni de Harmonievereniging vertegenwoordigt met diverse afdelingen en activiteiten.

Het MeezingKoor onder leiding van Laura van der Voort opent om 12 uur de festiviteiten op het Bakkerij Pot podium op het Doormanplein na de speech van burgemeester Van Belzen.

Om 16 uur brengt de jeugd het muziektheaterstuk 'De Vuilnisboot' met als verteller de schrijver van dit stuk Keimpe de Jong. Het theaterstuk staat onder leiding van dirigent/componist Ivo Kouwenhoven. Afval loont verleent medewerking bij het opruimen van 'de afvalberg' die overblijft na opvoering van dit stuk.

Om 17 uur speelt het HarmonieOrkest onder leiding van Frank Hendriks populaire thema's uit filmmuziek van de theatervoorstelling Music Meets Movies van afgelopen vrijdag.

Tot slot is om 18.15 uur slagwerkgroep Adrumaline aan de beurt. Zij laten een aantal nummers horen van hun theateroptreden in Het Kruispunt aangevuld met nieuwe stukken. Adrumaline speelt onder leiding van nieuwe dirigent Ronald Boumans.

Leverancier en reparateur van de vereniging Music-All-In uit Noordwijk staat met een kraam bij het Doormanplein om ter plaatse kleine reparaties aan instrument uit te voeren.

De toegang tot het ZomerFeest is gratis. Voor meer informatie over de vereniging zie www.harmoniebarendrecht.nl.