Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (79)
    Algemeen

Regionale fiets4daagse ZHZ

maandag 19 juni 18:30 t/m donderdag 22 juni 22:00 uur

REGIO - De 37e editie van de fietsavondvierdaagse Zuid-Holland Zuid gaat maandag 19 juni van start. Van zaterdag 27 mei tot en met zaterdag 17 juni kan men zich inschrijven. Er is wel een kleine wijziging, Hiemstra is vervallen.
De prijs voor voorinschrijving is met dank aan hoofdsponsor Rabobank weer laag: vier euro. Het inschrijfnummer op het boekje staat tevens garant voor een gratis verloting met vele prijzen. De puzzel zal ook dit jaar in het boekje te vinden zijn. De hoofdprijs, een waardebon van honderd euro, is door Sign Power ter beschikking gesteld. Onderweg zullen 'weggeefsponsors' deelnemers verwennen.
Bij de traditionele binnenkomst op de laatste avond via de Mauritsweg en de Vlasstraat, worden deelnemers opgewacht worden met de vrolijke klanken van Sursum Corda. In de kantine van v.v. Rijsoord kan men een herinnering en een roos in ontvangst kunnen nemen.
Er is voor iedere avond een routebeschrijving die men ontvangt bij de start. De gezinstocht van vijftien en de fietstocht van dertig kilometer worden ook met pijlen aangeduid. De zestig kilometer zal worden verreden met voorrijders van RFTC Rekreatoer. Die start om 18.30 uur.

Inschrijven op de startavond kost een euro extra. Start en finish is bij v.v. Rijsoord. Starten kan tussen 17.30 en 19 uur. In Barendrecht kan men inschrijven bij: De Weypoort (Middenbaan 87) en Lagendijk Sportprijzen (Deventerseweg 37). In Heerjansdam bij: Spar Heerjansdam (De Manning 7) en Restaria Liedorp (Kromme Nering 22).