Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

34e Kunstmarkt

zaterdag 15 juni 10:00 uur

Het oude dorpscentrum van Barendrecht is zaterdag 15 juni het decor van de kunstmarkt. De Barendrechtse Kunstmarkt, die dit jaar voor de 34e keer wordt gehouden, sluit aan bij de historische sfeer in het centrum. De kunstenaars, die uit heel Nederland naar Barendrecht komen, zullen op de Dorpsstraat, het Doormanplein en rond de Dorpskerk in een grote openluchtexpositie hun werk presenteren en verkopen. Ook De Ontmoeting, naast de Dorpskerk, maakt weer deel uit van de kunstmarkt.

Organisatoren Jo Polak en René Baan hebben veel kunstenaars met kwalitatief hoogstaand werk weten te verleiden naar Barendrecht te komen. Kunstenaars met verschillend werk, zoals portrettekenen, schilderen in verschillende stijlen en technieken, glaskunst, sieraden, beelden van hout en steen, smeedwerk, brons, grafische technieken en fotografie. Ook zullen weer muzikanten optreden. Met diverse Barendrechtse organisaties is contact gezocht om tot een goede mix te komen.

De kunstmarkt duurt van 10 tot 17 uur. Op www.barendrechtsekunstmarkt.nl en op Facebook en Instagram (BarendrechtseKunstmarkt) is een indruk te krijgen van het werk dat gepresenteerd zal worden.


deel deze activiteit