Afbeelding

Film 'Troubled Water'

donderdag 14 december 2017 20:00

BARENDRECHT – De film 'Troubled Water' wordt donderdag 14 december vertoond in de Triomfaterkerk. De vertoning begint om 20 uur

Zoeken naar een nieuw begin, maar het verleden zit in de weg. Daar gaat deze film over. Het verhaal draait om twee personen: Jan en Agnes. Jan is veroordeeld voor kindermoord. Hij ontkent het te hebben gedaan, maar wordt toch veroordeeld. Na acht jaar komt hij vrij uit de gevangenis. Vastberaden besluit hij na zijn vrijlating iets van zijn leven te maken.

Hij is een getalenteerd orgelspeler en krijgt een baan bij een kerk in Oslo. Door zijn talent en zachtaardig karakter wordt hij al snel gewaardeerd door zijn omgeving. Jan doet zijn best zijn verleden geheim te houden. Dan ontmoet hij op een dag lerares Agnes, die met haar klas de kerk komt bezoeken. Zij herkent Jan als de man die veroordeeld is voor de moord op haar zoon. De nog altijd door verdriet achtervolgde moeder kan niet accepteren dat Jan een nieuw leven heeft weten op te bouwen.

Zo komen deze twee mensen tegenover elkaar te staan. Een film over schuld en onschuld. Maar vooral een film over vergeven en goede wil.

Iedereen is van harte welkom in de Triomfaterkerk aan Gebroken Meeldijk 150. Voor meer informatie kan men terecht bij Maarten van Boekel via mvb34@outlook.com.