Afbeelding

Vriendjesmiddag bij scouting

zaterdag 20 januari 2018 11:00

HEERJANSDAM - Scouting de Ooievaarsgroep uit Heerjansdam heeft ruimte voor nieuwe leden. Daarom houden zij op zaterdag 20 januari een vriendjes- en vriendinnetjes-middag. Jongens en meisjes uit Heerjansdam en Barendrecht zijn welkom om mee te doen aan het uitdagende programma.

De Ooievaarsgroep biedt al zestig jaar vrijetijdsbesteding aan jeugd en jongeren. Met het gebruik van bijvoorbeeld GPS en digitale speurtochten is de scouting meegegaan met zijn tijd. Natuurlijk staan veel bijeenkomsten nog steeds in het teken van waarmee scouting bekend is geworden. Denk aan primitief koken, houthakken, vuur maken, hutten bouwen en vlot varen. Verder wordt aandacht besteed aan het leren omgaan met risico's, EHBO en milieu.

De bijeenkomst duurt van 11 tot 13 uur en is bedoeld voor jongens en meisjes van zes tot en met tien jaar. Opgeven is niet nodig.

Kijk voor meer informatie over de groepen op www.ooievaarsgroep.nl of www.facebook.com/ooievaarsgroep. Vragen stellen over de vriendjesmiddag kan via welp@ooievaarsgroep.nl. Of neem contact op met teamleidster Cobie Zwartjes via 078-6818662.