Klussers en begeleiders van het Klushuis.
Klussers en begeleiders van het Klushuis.

Open dag bij Klushuis

donderdag 15 februari 2018 10:00

BARENDRECHT – Op donderdag 15 februari van 10 tot 16 uur is het open dag bij Klushuis De Toekomst. Van 10 tot 16 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de mooie meubels te bekijken – en eventueel aan te schaffen – die de mannen hebben gemaakt. Er staan hapjes en drankjes voor de bezoekers plaats en begeleiders Mariana en Jalmar beantwoorden graag alle vragen.

Het Klushuis is een plek waar mensen een zinvolle besteding aan de dag kunnen geven. Het is onderdeel van stichting De Toekomst. Deze stichting biedt dagbesteding en individuele begeleiding in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. De dagbesteding is voor mensen met geheugenproblemen, psychiatrische problemen en/of lichte fysieke beperkingen. Bij het Klushuis wordt de hele dag lekker geklust. Er wordt veel met hout gewerkt waar de mooiste meubels van gemaakt worden. Er wordt onder andere ook geschilderd en er worden kaarsen en spiegels gemaakt. Het enige wat vooraf vast staat tijdens de klusdagen is lunchtijd. De rest van de tijd vullen de gasten zelf in.

Tijdens de open dag zijn ook mantelzorgers welkom. Het Klushuis vindt men aan Kruidentuin 10. Voor meer informatie: www.zorggroepdetoekomst.nl.