Afbeelding

De 33ste Barendrechtse Kunstmarkt

zaterdag 16 juni 2018 10:00

BARENDRECHT - De Barendrechtse Kunstmarkt is een begrip in Barendrecht en ver daarbuiten. De organisatoren Jo Polak en René Baan zijn alweer bezig met de organisatie van de 33ste editie op 16 juni. Ook dit jaar is voor de locatie Dorpsstraat/Doormanplein en rondom de Dorpskerk gekozen. Vorig jaar is deze locatie goed bevallen. Deze plek sluit goed aan bij de sfeer van het evenement. Ook zaal De Ontmoeting" zal weer worden gebruikt.

Ook de kunstenaars zijn heel tevreden over de nieuwe locatie. Dit blijkt ook wel uit het aantal inschrijvingen dat nu al binnen is. Maar ook een flink aantal nieuwe deelnemers die nog nooit eerder op de Barendrechtse Kunstmarkt te vinden zijn geweest hebben zich aangemeld. We kunnen nu al zeggen dat veel kunst van hoge kwaliteit te verwachten valt. Op de website, de Facebookpagina en op Instagram is al werk van de deelnemers te zien. Totaal zullen ongeveer zeventig kunstenaars uit heel Nederland deelnemen.

Inschrijven is nog steeds mogelijk via de website: www.barendrechtsekunstmarkt.nl. Mail: info@barendrechtsekunstmarkt.nl