Afbeelding

Boekenbeurs bij Snuffelmarkt

woensdag 18 april 2018 19:00

BARENDRECHT – Bij de Snuffelmarkt is woensdag 18 april de Boekenbeurs van 19 tot 21 uur. De boeken zijn dan te koop voor de helft van de prijs. Er staan zo'n 3.500 boeken, ook tientallen Engelstalige. Op de beurs kosten de meeste boeken maar vijftig cent.

De Snuffelmarkt is elke zaterdag open van 10 tot 12 uur. Sinds kort is er op woensdag koopavond van 19 tot 21 uur. Twee keer per jaar is er halveprijzendag, om plaats te maken voor nieuwe spullen. Wat niet verkocht wordt gaat naar Afval loont, waardoor het toch wat oplevert. De opbrengst van de Snuffelmarkt is bestemd voor het behoud van de monumentale Dorpskerk.

Alles behalve meubelen wordt verkocht voor billijke prijzen. Allerhande huisraad, boeken, kleding, tassen, sieraden, spellen, kerstdecoratie. Er kan niet alleen gesnuffeld worden. De dames van de koffiehoek zorgen ervoor dat er koffie en thee met wat lekkers klaarstaat. Daar kunnen bezoekers gezellig een praatje maken.

De Snuffelmarkt is ook op Facebook te vinden. Zoek op 'De Snuffelmarkt Barendrecht'. Leuke artikelen en activiteiten worden daar onder de aandacht gebracht.