<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (7)
    Evenement

Open dag en rommelmarkt bij Noggus

donderdag 19 april 10:00 uur

BARENDRECHT - Noggus, een dagcentrum van ASVZ voor mensen met een verstandelijke beperking, houdt donderdag 19 april van 10 tot 17 uur een open dag. De verschillende afdelingen houden dan een fancyfair-rommelmarkt. Ze tonen hun vaardigheden en verkopen hun eigen producten, zoals katoenen boodschappentasjes, kaarsenstandaards, schilderijen en moderne houten producten van gerecycled hout. Natuurlijk wordt een en ander aangeprezen door de medewerkers zelf.

Tegelijkertijd houdt Kringloopwinkel Noggus uitverkoop. Voor vijf euro kopen bezoekers een volle boodschappentas met zelf uitgezochte artikelen. Daarnaast is er een loterij met als hoofdprijs een damesfiets en andere mooie prijzen. De trekking is om 15 uur.

Drinken en poffertjes zijn te koop bij de door medewerkers zelf gerunde kantine. Ook daar laten medewerkers graag hun prestaties zien en proeven. De rommelmarkt duurt een dag langer en is ook op vrijdag 20 april open.

Alle inkomsten komen ten goede aan de kunstzinnige kledingshow die gehouden wordt in theater Het Kruispunt op donderdag 31 mei, waarvan de entree gratis is. Kaarten zijn al te reserveren bij het theater.

Uiteraard kunnen spullen voor de Kringloopwinkel altijd worden aangeboden. Is vervoer een probleem, dan haalt Noggus het graag op. Dat kan op dinsdag en donderdag tussen 10.30 en 14.30 uur. Noggus is gevestigd aan Oosteinde 11 te Barendrecht en bereikbaar via 0180-627189.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221965&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>