Afbeelding

Taxatie kunst en antiek bij HVB

dinsdag 22 mei 2018 14:00

BARENDRECHT - Bij Historische Vereniging Barendrecht is er dinsdag 22 mei een taxatiemiddag gepland in het museum van d'Ouwe School.

Arne Bonsaksen, gecertificeerd registertaxateur van Vendu Notarishuis uit Rotterdam, is dan van van 14 tot 16.30 uur aanwezig. Bezoekers kunnen in het museum terecht om kunstvoorwerpen, juwelen, zilver, schilderijen, porselein, Jugendstil, Art Deco design en andere objecten kosteloos en vrijblijvend te laten taxeren. Een nauwkeurige vaststelling van de waarde is afhankelijk van de conditie waarin het aangeboden voorwerp verkeerd.

Vanwege de grote belangstelling tijdens de taxaties vorig jaar kan iedere bezoeker nu maximaal drie voorwerpen laten taxeren.  Wie verzekerd wil zijn van een vaste tijdsafspraak kan bellen met mevrouw J. Verboom via 0180-615728

Het museum is deze dinsdag geopend van 14 tot 16.30 uur. De toegang is gratis. Historische Vereniging Barendrecht, Dorpsstraat 150a te Barendrecht. Zie voor de laatste informatie www.historischbarendrecht.nl.