Afbeelding

DagOrkest geeft Koffieconcert

vrijdag 13 juli 2018 10:00

BARENDRECHT - Het DagOrkest van Harmonie Barendrecht geeft een koffieconcert. Dat doet het orkest vrijdag 13 juli vanaf 10 uur in Het Trefpunt aan Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Het orkest bestaat uit ruim vijftig enthousiaste leden die overdag kunnen repeteren en optreden.

Onder leiding van dirigent Ivo Kouwenhoven heeft het Dagorkest een veelzijdig repertoire ingestudeerd dat zij graag aan het publiek wil laten horen. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers kan men onder meer luisteren naar de Begoniamars, Braveheart en Suite on Celtic Folk Songs. Het concert is gratis toegankelijk. Iedereen is welkom.

Wie een instrument bespeelt en na de zomer mee wil komen spelen, is welkom. Vooral hoornisten zijn meer dan welkom, maar op alle instrumenten van de harmoniebezetting is aanvulling mogelijk. Een korte auditie bij de dirigent behoort tot de standaardprocedure. 

Meer informatie op www.harmoniebarendrecht.nl. Of vraag inlichtingen bij Maria Prooi via secretaris@harmoniebarendrecht.nl of 0642412638.