<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (55)
    Evenement

Darten voor stichting Villa Joep

zondag 19 augustus 13:00 uur

BARENDRECHT - Zondag 19 augustus is er weer het jaarlijkse 'Vette Vingers' openlucht dartstoernooi met barbecue bij Agnes en Schier aan de Stationsweg 140 in Barendrecht. Deelname aan dit jaarlijks terugkerende evenement kost 12,50 euro per persoon. Aanvang 13 uur.

Deze locatie heeft de ideale gelegenheid voor een toernooi als dit. Indien het regent, kunnen de darters naar binnen.  Agnes en Schier beschikken over twaalf dartbanen waar dertien teams een super leuque team en de Brabantcup hun thuiswedstrijden darten. Voorinschrijven kan via 06-53185804 (gewenst in verband met het inkopen voor de barbecue). Inschrijven kan nog tot 12.45 uur aan de wedstrijdtafel. Het totale inschrijfgeld gaat dit jaar naar Villa Joep en daar doet de Agnes en Schier nog één Euro per verkochte consumptie bovenop.

De stichting Villa Joep zamelt geld in ten behoeve van een effectieve behandeling van neuroblastoom. Neuroblastoom is één van de meest agressieve vormen van kanker die kinderen kan treffen. Jaarlijks krijgen in Nederland 25 tot 30 kinderen de diagnose en 65 tot 70 procent met de zwaarste vorm overleeft dat niet.

Al het voor Villa Joep ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar onderzoek van neuroblastoom. De stichting Villa Joep financiert sinds 2004 onderzoek naar neuroblastoom. Daardoor is er veel meer bekend geworden over de genetische oorzaken van neuroblastoom. Wetenschappers hebben zo betere aanwijzingen voor de ontwikkeling van genspecifieke medicijnen.

Daarnaast is Villa Joep er ook voor de families die met neuroblastoom te maken krijgen. Enerzijds door lotgenoten met elkaar in contact te brengen en anderzijds door kennis te delen en naast elkaar te staan in de strijd. De financiering en focus van de stichting Villa Joep heeft het onderzoek naar neuroblastoom succesvol weten te versnellen. Om die noodzakelijke versnelling vast te houden, is er veel meer geld nodig.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221965&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>