Afbeelding

Spaaractie voor kindershows

woensdag 31 oktober 2018 13:30

BARENDRECHT – In Centrum Barendrecht zijn woensdag 31 oktober twee kindershows van Clown Jopie & Tante Angélique, georganiseerd door de centrumwinkeliers. De shows worden om 13.30 en 15.30 uur gepresenteerd in theater Het Kruispunt. Mascottes Barend & Dregje zijn van de partij.

Wie meedoet met de spaaractie in centrum Barendrecht kan voor 1,50 euro en een volle spaarkaart deze kindershow bijwonen. In alle winkels liggen spaarkaarten. Bij elke vijf euro ontvangt men een spaarzegel, met een maximum van vijf spaarzegels per aankoop. Is de spaarkaart vol, dan kan deze omgewisseld worden voor een entreekaart. Dat kan bij Primera op de Middenbaan.

Na afloop van de shows kunnen kinderen hun entreekaart omwisselen voor een CD-single waarop liedjes van Clown Jopie & Tante Angélique staan. Er is dan ook een meet & greet met zowel de mascottes als de artiesten. De spaaractie loopt tot en met 27 oktober. Woensdag 17 oktober start de losse verkoop. Dan kosten entreekaarten tien euro per stuk.

Over de show: Clown Jopie wil feesten en beesten. Tante Angelique probeert de ondernemende kiwi in goede banen te leiden. De hilarische versprekingen van de kiwi dwingen Angelique voortdurend tot corrigeren. De komische scènes gaan spontaan over in vrolijke, carnavaleske liedjes. Ook Piet, de eigenwijze kanariepiet komt langs en twiet het hoogste lied.