Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Zang- en muziekavond 'Te Water'

donderdag 11 oktober 20:00 uur

BARENDRECHT - De commissie Vorming & Toerusting van wijkgemeente Carnisse Haven houdt donderdag 11 oktober een muzikale avond rond het overkoepelend thema van dit seizoen: 'Te Water'. De avond begint om 20 uur.

Water stroomt door heel de bijbel, is in alle religies heilig en voor alle mensen van levensbelang. Water staat in de bijbel als symbool voor kracht. Tegelijk is water reinigend, helend en leven gevend.  Deze verschillende aspecten van water worden tijdens de avond bezongen en muzikaal verwoord. De liederen worden toegelicht en er wordt gezongen met orgel- of pianobegeleiding. Er worden korte orgelwerken van Bach en Olivier Messiaen en een blokfluitsolo van Telemann gespeeld.

Ger van Eersel (orgel en piano), Anneke Reijnders (blokfluit), Bert de Wit en Anne-Mieke van Oost en de cantorij Carnisse Haven onder leiding van Jan van Dijk verlenen medewerking. De muziekavond is voor iedereen gratis toegankelijk. Meer informatie via dijk.music@upcmail.nl en op www.carnissehaven.nl. De kerk is te vinden aan Noordersingel 30 in Barendrecht.


deel deze activiteit