Afbeelding

Nieuw blijspel toneelvereniging

zaterdag 24 november 2018 20:15

BARENDRECHT - Toneelvereniging Barendrecht staat zaterdag 24 november op de planken in theater Het Kruispunt met het blijspel 'T is bingo op de camping'. Toneelvereniging Barendrecht is al jaren een begrip in Barendrecht en omgeving. Elk seizoen brengen ze twee producties op de planken. De toneelvereniging staat bekend om haar avondvullende blijspelen, komedies en kluchten.

Het is bingo op de camping is een blijspel in drie bedrijven door Evelien Evers en wordt gespeeld door vijf dames en drie heren plus een cavia.

Het stuk speelt zich af op een camping. Jos (Etienne de Graaff) gaat tegen wil en dank mee met zijn vrouw Ina (Petra Onnink van Galen). Hij vindt het geen kamperen, maar kramperen. Dat laat hij dan ook goed merken. Het is hem helemaal niets waard, hij had liever in een hotel gezeten. Ook de buren Hetty (Tonnie Siep) en Gemma (Yvonne Arends) vindt Jos drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Wie neemt er nu 'n cavia mee op vakantie? Die krijgt achteraf nog 'n lang staartje. Dat Wilfried (Ries Hofman) en Janneke (Dea Nunninkhoven) op bezoek komen, wordt ook niet op prijs gesteld. Als de buren dan ook nog bezoek krijgen van Cor (Wim van der Meulen) en Dienke (Lia van der Steen), is het echt bingo op de camping. De regie is in handen van Judith Hougee.

Kaarten kosten 17 euro en zijn verkrijgbaar via het theater www.theaterhetkruispunt.nl. Meer informatie via www.toneelverenigingbarendrecht.weebly.com.