Afbeelding

Halloween De Kooi en Bouwspeeltuin

woensdag 31 oktober 2018 16:00

ROTTERDAM - Woensdag 31 oktober kunnen kinderen vanaf 16 uur griezelen op verschillende locaties aan de Maeterlinckweg in IJsselmonde. De Bouwspeeltuin en kinderboerderij De kooi houden samen een Halloweenactiviteit.

Vanaf 16 uur zijn er bij De Kooi diverse activiteiten. Kinderen kunnen hun eigen griezelversieringen maken. Een lieve of juist een akelige spin, een vleermuis of een heksengezicht eruit. Kinderen mogen verkleed komen. Voor de lekkere trek is er een Halloween-HappyDog en heksenthee. Tegen een kleine vergoeding wordt er pompoensoep verkocht.

Vanaf 17.45 uur gaat het achterhek van de boerderij open en kunnen de kinderen, met hun ouders, doorlopen naar de bouwspeeltuin. De weg daar naartoe is best spannend. Kinderen mogen hun eigen lampion meenemen.

In de bouwspeeltuin is er vanaf 18 uur een zombiedisco. Voor het kind met de lelijkste outfit is er een prijs. Wie durft kan door de spooktunnel en op bezoek bij de waarzegster. Voor de kleintjes is er een spannend verhaal. Voor iedereen staat er iets lekkers klaar. Om 20.00 uur is het griezelige feest afgelopen.

Kinderboerderij de Kooi, Maeterlinckweg 85, Rotterdam, 010-4327921 (tot 16.30 uur). Zie ook www.rotterdam.nl/dekooi.