Afbeelding

Kerstmarkt bij Kleine Duiker

vrijdag 14 december 2018 15:30

BARENDRECHT - De Kleine Duiker houdt vrijdag 14 december een kerstmarkt. Vanaf het moment dat bezoekers het terrein betreden wanen ze zich in kerstsferen. De kerstbomen en de lichtjes wijzen de weg naar de kerstkramen. Daarop is een gevarieerd aanbod aan artikelen te vinden.

Er zijn onder andere kramen met woonaccessoires, authentieke olijfolie en andere producten uit Andalusië, kerstkransen, kerstversiering, schapenkaas, speelgoed, kerstkaarten, wijn, sieraden, fair trade producten en producten van wilgentenen. Atelier du Pain is er met een variatie aan ambachtelijke broden.

Verder kunnen bezoekers genieten van een levende kerststal, live gezongen Christmas Carols en jong en oud kan met de kerstman op de foto. Terwijl ouders winkelen zijn er voor de kinderen allerlei activiteiten, zoals kerststukjes maken, knutselen en marshmallows warmen in het vuur. Wie na het inslaan van de laatste kerstcadeautjes honger heeft, kan met de hele familie nog een hapje eten.

De toegang is gratis. Recreatieboerderij De Kleine Duiker is te vinden aan Derde Barendrechtseweg 511 te Barendrecht. De kerstmarkt duurt van 15.30 tot 20.30 uur. Zie ook www.dekleineduiker.nl en Facebook.