Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Huldiging jeugdkampioenen

vrijdag 11 januari 19:00 uur

BARENDRECHT - Alle jeugdkampioenen van Barendrecht worden vrijdag 11 januari gehuldigd. Dan feliciteert de gemeente hen met hun mooie sportieve resultaten in seizoen 2017-2018. Men kan sporters tot en met 4 januari aanmelden. Voorwaarden zijn dat de jeugdkampioen niet ouder is dan twaalf jaar en lid is van een Barendrechtse sportvereniging.

De huldiging vindt plaats in de aula van Calvijn Groene Hart en wordt om 19 uur geopend door Funky Feet. Daarna interviewt Jos Vis wethouder Nico Bults. Om 19.15 uur beginnen de huldigingen. Het programma is afgelopen om 21 uur/

Aanmelden kan door te mailen naar a.sesay@bar-organisatie.nl. Vermeld in de e-mail de naam van de vereniging, de categorie (individueel kampioen/teamkampioen), teamnaam of naam sporter, de sport, welke vorm van kampioenschap is er behaald, het niveau van kampioenschap en eventueel een grappige anekdote of andere bijzonderheid.

De inzender dient voor- en achternaam, functie, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden, evenals de gegevens van de trainer: voor- en achternaam, leeftijd en woonplaats. Men kan ook een foto meesturen.


deel deze activiteit