Afbeelding

Knuffel voor ieder kind

vrijdag 21 december 2018 16:00

BARENDRECHT – De Barendrechtse broertjes Mike (11) en Sem (9) hebben samen een sponsoractie opgezet. De jongens gaan in februari naar Kenia op vakantie. Naast dat ze daar op safari gaan, willen ze ook wat doen voor de plaatselijke bevolking. Met name voor de kinderen. Mike en Sem wilde iets doen voor de kinderen, geen eten of andere basisbehoeftes, maar iets extra's. Zo kwam de actie 'elk kind verdient een knuffel' tot stand.

De sponsering voor de posters werd gedaan door John Pilo Design. De foto's werden gemaakt door Samaco Fotografie en Café het Schaapje stelt zich open voor de verkoop van broodjes knakworst. Ook gaan Mike en Sem een presentatie geven op hun school, CBS Smitshoek, om te kijken of ze genoeg knuffels kunnen krijgen voor hun actie.

Moeder Victoria: ,,Elk kind in Barendrecht heeft genoeg knuffels op zijn kamer staan als decoratie. Hoe gaaf zou dat zijn dat deze knuffels vanuit Barendrecht bij kinderen in Kenia komen, die hiermee kunnen slapen en er troost in vinden.'' Vrijdag 21 december van 16 tot 19 uur verkopen de jongens in café Het Schaapje broodjes knakworst. 1 euro per broodje of een pluchen knuffel. Wie de actie wil steunen, kan contact opnemen via victoria_devries@yahoo.nl.