Afbeelding

Afspraakje met Sinterklaas

zaterdag 1 december 2018 13:30

BARENDRECHT/RIDDERKERK - Zaterdag 24 november komt Sinterklaas aan in Ridderkerk. Voorheen had stichting AAVB op de dag van aankomst een bezoek van Sinterklaas aan de verstandelijk beperkten ingepland. Dit jaar was dat echter niet mogelijk.

Stichting AAVB heeft daarom speciaal voor de verstandelijk beperkten een aparte afspraak met Sinterklaas gemaakt. De Sint komt zaterdag 1 december speciaal naar de verstandelijk beperkten toe. Hij bezoekt dan de aula van Calvijn Groene Hart in Barendrecht, die voor deze gelegenheid wordt omgetoverd tot feestzaal.

Om 13.30 uur gaat de feestzaal open. Pietenband Hooi en Stro Kapel komt langs en DJ Piet is aanwezig. Er zijn veel vrijwilligers en maatschappelijke stageleerlingen om mee te helpen. Deelnemers wordt gevraagd een tekening te maken voor Sinterklaas. Om 17 uur is het feest afgelopen en sluit de feestzaal de deuren.

De eigen bijdrage is 2,50 euro. Kijk voor meer informatie op www.stichtingaavb.nl of mail naar info@stichtingaavb.nl. Via dat adres kan men ook aanmelden. Dat kan tot en met 23 november.