Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles

Baby Drive-In in bibliotheek

donderdag 13 december 11:00 uur

BARENDRECHT - Bij de Baby Drive-in op donderdag 13 december zijn alle kinderen van nul tot en met twee jaar welkom met hun (groot)ouders en de kinderwagen. Ze ontdekken in bibliotheek Het Kruispunt nieuwe boekjes. De taalontwikkeling wordt gestimuleerd door middel van spel, muziek en tijdens dagelijkste dingen.

Samen boekjes lezen en liedjes zingen is een knus en gezellig moment. Het versterkt de band. In de bibliotheek zijn er veel boekjes die aanleiding geven tot liedjes zingen en kunnen helpen met het muzikale momentje. Tijdens deze Drive-in gaan deelnemers praktisch aan de slag met liedjes, versjes en Muziek op schoot. Meedoen kan op 13 december vanaf 11 uur.

Alles mag: rondkruipen, eten en drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren.

Hoe eerder kinderen met boeken en voorlezen in aanraking komen, hoe beter. Uit onderzoek blijkt dat voorlezen de taal en spraakontwikkeling van een kind stimuleert en de concentratie verhoogt. Vanuit deze gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van nul tot vier jaar en hun ouders van boeken laat genieten.


deel deze activiteit