<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (8)
    Evenement

Harmonie houdt 'Muziek Centraal'

zaterdag 23 maart 12:30 uur

BARENDRECHT - In Het Kruispunt klinkt zaterdag 23 maart vanaf 12.30 uur en aansluitend in de avond muziek van Harmonievereniging Barendrecht. Alle groepen en orkesten van de vereniging treden op tijdens Muziek Centraal, het festival dat dit jaar in deze setting voor de vijde keer wordt gehouden.

De middag- en avondvullende uitvoering is een jarenlange traditie bij de bijna honderdjarige vereniging. Het laatste decennia vindt deze plaats in Het Kruispunt. Op 23 maart zijn er optredens in de grote zaal en op het trappodium in de hal. De vereniging wil zich aan alle Barendrechters en publiek uit de regio presenteren. Ook kunnen de bijna 400 leden in de twintig afdelingen, die elkaar normaal gesproken niet regelmatig tegenkomen, hier naar elkaars optredens toe. Er staat een aantal gezamenlijke optredens op het programma.  

In de middag spelen voornamelijk de jeugd- en opleidingsorkesten en zijn er diverse workshops waar het publiek aan kan meedoen. Ook het DagOrkest, BeginnersOrkest voor volwassenen en het AspirantenOrkest spelen in de middag. Het middagprogramma wordt afgesloten met het MeezingKoor op het trappodium. De toegang tot alle optredens en meedoen aan de workshops is gratis.

's Avonds spelen het HarmonieOrkest en Jongerenorkest B'tween. Het programma in de grote zaal wordt om 20.15 uur afgesloten met een show van Adrumaline. De slagwerkers spelen daarbij samen met de JuniorSlagwerkgroep. Het laatste optreden begint om 21.15 uur op het trappodium. Daar laat  BigBand Barendrecht een uur lang bezoekers swingen.

Muziek Centraal vindt van 12.30 tot 22.30 uur plaats aan Middenbaan 111 in Barendrecht. De toegang is gratis. Meer informatie op www.harmoniebarendrecht.nl en via secretaris@harmoniebarendrecht.nl.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221965&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>