<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (30)
    Evenement

Voorlichting van wijkagenten

woensdag 24 april 13:30 uur

KBO Barendrecht houdt woensdag 24 april een voorlichtingsmiddag. Wijkagenten Noureddine Agarouj en Gert Jan Huijser komen vertellen over hun werk.

Zij zijn verantwoordelijk voor de gebieden bedrijventerrein Cornelisland, Rijerwaard, De Punt, Veiling, Dierenstein, Gebr. Meeldijk, Handelscentrum en Ziedewij, Dordtsestraatweg, sportpark de Bongerd, Noord 1,2,3 en 4, Binnenland,  Oranjewijk 1 en 2 en Noldijk (Noureddine) en Centrum-oost, Molenvliet, Buitenoord, Leedeweg (Gert Jan). Er is ruim de gelegenheid om hen vragen te stellen. Na afloop is er waarschijnlijk nog tijd voor een praatje of spelletje.

De bijeenkomst vindt plaats in de kerkzaal van de Augustinusparochie, Marijkesingel 24 te Barendrecht. Aanvang 13.30 uur. De entree is twee euro, inclusief koffie/thee en een hapje en drankje. Ook niet-leden zijn welkom.


deel deze activiteit

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>