Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (1)
    Evenement

Theater on Tour in Carnisselande

zaterdag 25 mei 12:00 uur

Theater het Kruispunt presenteert zaterdag 25 mei een theaterprogramma in Carnisselande, in het kader van project Theater het Kruispunt On Tour. 

Hakim – Hakim op z'n best

12 en 14.30 uur in bibliotheek Carnisselande

Hakim, bekend van Sesamstraat, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknickperikelen in de buitenlucht: met Hakim op z'n best is alles mogelijk. De toegang is gratis, maar aanmelden verplicht. Dat kan via www.theaterhetkruispunt.nl/hakim en 0180-615958. Er is plek voor maximaal vijftig bezoekers.

De Flamingos

12.30 en 13.50 uur in bibliotheek Carnisselande

Een mix van muziek én cabaret. De Flamingos spelen akoestisch en beschikken over een uitgebreid repertoire, van bekende smartlappen tot top 40-hits. Alles driestemmig vertolkt en op verzoekt: 'u vraagt, De Flamingos draaien'. De presentatie is humoristisch en stijlvol.

Mooi Weer Op Straat

12.40 en 14 uur in winkelcentrum Carnisse Veste

Mooi Weer Op Straat brengt op instrumenten als accordeon, altsaxofoon, cajon en akoestische gitaar dansbare Top40-hits, hiphop en house. Waar een DJ gebruik maakt van een mengtafel en grote boxen, mixt Mooi Weer Op Straat met hun akoestische instrumenten de ene cover na de andere.

Ageeth de Haan – Dag zon, dag zee!

13 uur in bibliotheek Carnisselande

Dag zon, dag zee! is een sprankelend programma vol liedjes in verschillende muziekstijlen. Het publiek mag meedoen of luisteren, alles is goed. Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf twee jaar. Haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz, aansprekend voor jong en oud. Toegang gratis, maar aanmelden is verplicht. Dat kan via www.theaterhetkruispunt.nl/ageethdehaan en 0180-615958. Er is plek voor maximaal vijftig bezoekers.


deel deze activiteit