Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Hemelvaart Motorrit

donderdag 30 mei 9:00 uur

De 25e editie van de Hemelvaart Motorrit Barendrecht wordt donderdag 30 mei verreden. De jubileumrit is inmiddels vol, dus inschrijven is niet meer mogelijk.

Het verzamel- en startpunt is sporthal Aksent aan Bachlaan 14 in Barendrecht. Danceclub the Hit zorgt daar voor koffie en ontbijt. De te rijden afstand is ongeveer 195 kilometer. De aankomst is via de Eerste Barendrechtseweg (Dierenstein), tot aan De Kleine Duiker en weer terug, via het kruispunt over de Binnenlandse Baan en Lindehoevelaan. De eindlocatie is Bonheur by Lust aan Middenbaan 85. Dat is tevens de dinerlocatie.

De Hemelvaart Motorrit Barendrecht wordt georganiseerd door Menno en Petra de Mol en Marcel Visser. De opbrengst is voor Danceclub The Hit en hospice De Reiziger. Deelnemers verzamelen vanaf 8 uur. Om 9.15 is het vertrek vanaf Aksent. Er wordt een stop gemaakt bij het hospice. Er is om 10.30 uur een koffiestop, van 12.15 tot 13.45 wordt er geluncht op een feestelijke locatie en om 15.45 uur wacht deelnemers een verrassing. De rijders worden rond 17.15 uur terugverwacht.

Kijk voor alle informatie op www.motorrit-hemelvaart.nl en op www.facebook.com/groups/hemelvaartmotorrit


deel deze activiteit