Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Nieuwe cursussen voor volwassenen

maandag 16 september 9:30 uur

BARENDRECHT - CultuurLocaal heeft het cursusaanbod voor na de zomervakantie bekend gemaakt. Naast de vele cursussen voor kinderen introduceert CultuurLocaal nu ook een gevarieerd aanbod cursussen voor volwassenen. Zingen, gitaar spelen, accordeon spelen, liedjes zingen en begeleiden, er is voor elk wat wils.

Één van de nieuwe cursussen is de Monday vocal workout. Aan het begin van een nieuwe week is het lekker om op gang te komen met deze serie lessen. ,,We beginnen steeds met een warming up en gaan dan aan de slag met canons en meerstemmige muziekstukken", zegt Marinka Stam. Zij geeft deze cursus, die bestaat uit tien lessen van veertig minuten op de maandagen tussen 9.30 en 12.30 uur. ,,Het leuke van de cursus is dat hij heel flexibel is. Het kan in een groep, maar ook als duo- of als individuele les", aldus Marinka.

De cursus begint maandag 16 september in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. Meedoen aan de groepscursus kost 97,50 euro per persoon. Inschrijven kan op www.cultuurlocaal.nl. Voor inlichtingen kan men contact opnemen via miranda@cultuurlocaal.nl.


deel deze activiteit