Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Kortlopend gitaarproject voor volwassenen

vrijdag 20 september 20:15 uur

BARENDRECHT - Het komende seizoen besteedt CultuurLocaal extra aandacht aan volwassenen. De dertig docenten die aan CultuurLocaal verbonden zijn, zijn uitgedaagdmet een leuke cursus te komen. Dat heeft geleid tot een gevarieerd aanbod korte cursussen.

Eén daarvan richt zich op de liefhebbers van de Spaanse gitaar. Gitaardocent Tom a-Tjak biedt bespelers de kans om samen te spelen in de BaerneBand. Wie het Ridderkerkse ensemble Ripasso (ook geleid door Tom a-Tjak) wel eens heeft gehoord, weet hoe mooi zes of acht gitaren samen kunnen klinken. In Barendrecht wil hij zes weken aan de slag acht gitaristen om deel te kunnen nemen aan de Volwassenen uitvoering op 14 november.

Alle volwassenen die enige ervaring hebben op de akoestische gitaar zijn welkom. De lessen zijn op vrijdag van 20.15 tot 21.15uur in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. De start is op 20 september.

Naast cursussen voor volwassen biedt CultuurLocaal ook weer een ruime keuze aan cursussen voor kinderen van een tot zestien jaar. Het complete aanbod en het inschrijfformulier zijn te vinden op

www.cultuurlocaal.nl. Neem voor meer informatie contact op via miranda@cultuurlocaal.nl.   


deel deze activiteit