Afbeelding

Koffieconcert Harmonie

vrijdag 12 juli 2019 10:00

BARENDRECHT - Het Dagorkest van Harmonievereniging Barendrecht nodigt iedereen uit voor een koffieconcert op vrijdag 12 juli in Het Trefpunt aan Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht .

Er is een afwisselend programma samengesteld, waarbij sommige instrumentgroepen zich goed laten horen, zoals in 'Happy Trombones'. Ook 'Duet uit de Parelvissers' en 'Viva la Musica' zijn te horen. Het orkest bestaat uit enthousiaste muzikanten die in de gelegenheid zijn om overdag te repeteren en op te treden. De dirigent is Ivo Kouwenhoven. Het concert begint om 10 uur, waarbij bezoekers koffie wordt aangeboden door het DagOrkest.

Wie heeft genoten en zelf mee wil komen spelen, kan zich aanmelden en in september aansluiten bij dit orkest. Men kan ook lessen volgen en aansluiten bij een BeginnersOrkest voor Volwassenen (BOV) op vrijdagavond.

Informatie over het DagOrkest en BOV via secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Bellen over dit project kan met Maria Prooi via 0642412638. Of kijk voor informatie over de vereniging op www.harmoniebarendrecht.nl.