Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (1)
    Evenement

Volwassenen musiceren bij CultuurLocaal

donderdag 14 november 20:00 uur

 BARENDRECHT - Op donderdagavond 14 november is de jaarlijkse volwassenuitvoering van CultuurLocaal in De Baerne, Buitenlandse Baan 1.

Het wordt een rijk gevulde avond met veel verschillende instrumenten op het podium van de BaerneZaal. De avond begint met een optreden door het BaerneEnsemble onder leiding van Wim Soeters met onder meer een sfeervol arrangement van Nefeli van Einaudi. Er is een duo dwarsfluit-klarinet met pianobegeleiding  dat een bijzonder stuk speelt van Charles Koechlin. De lichte muziek is vertegenwoordigd met de band 'Friend in treble' van gitaardocent Gerhard Koele.

Er zijn twee hoornleerlingen die een duet spelen en daarnaast worden begeleid op de vleugel. Gitaardocent Tom A-Tjak speelt samen met een leerling en er zijn diverse piano optredens, zowel solo als quatre mains. Een dwarsfluittrio speelt muziek van Tsjerepnin. De finale is een spectaculair onderdeel waarbij vier pianisten op twee vleugels Spaanse dansen spelen van Moskovski.

Deze uitvoering in de BaerneZaal begint om 20 uur en iedereen is welkom om deze avond mee te maken. De toegang is gratis en de locale commissie zorgt zoals altijd voor een hapje en een drankje.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven voor muzieklessen kan via de website www.cultuurlocaal.nl.


deel deze activiteit