Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (7)
    Evenement

Open podium Kasteel

zondag 23 augustus 13:30 uur

Foto:

RHOON -Op de oproep van Stichting Kasteel van Rhoon voor (jong) talent in de regio dat zich wil presenteren is een groot aantal reacties binnen gekomen. De organisatie van Kasteel Culinair & Cultureel heeft uit deze aanmeldingen twee voorstellingen kunnen programmeren die gepland staan op de zondagmiddagen 16 en 23 augustus. 

Met zowel klassieke als moderne muziek, met poëzie en zang geeft het een heel gevarieerd programma op beide dagen. De evenementencommissie heeft het zo goed mogelijk verdeeld over twee dagen, rekening houdend ook met de agenda van de diverse deelnemers. Ze werken daarin per middag met drie tijdsblokken waartussen een pauze is gepland van een half uur. 

Mocht het slecht weer zijn, het betreft een openlucht festiviteit in de tuinen van het Kasteel, dan is er op 6 september nog een reservedag gereserveerd om eventueel in te halen.

Kaarten uitsluitend op reservering:
Met inachtneming van de geldende voorschriften inzake de 1,5 meter afstand kunnen ze in de tuinperken rond het podium 50 personen ontvangen, die allemaal een zitplaats kunnen vinden. Om deze maximale bezetting te respecteren zal gewerkt worden met reserveringen die via de website van de Stichting te boeken zijn voor het symbolische bedrag van 1 euro. Per boeking kunnen slechts twee kaarten besteld worden, dit om iedereen evenredige kansen op een ticket te bieden. Voor aanvang van het Open Podium kan men zich met het uitgeprinte reserveringsformulier melden bij de ingang waarna men een polsbandje ontvangt voor het betreden van de Kasteeltuin.

Kaarten via: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php

Programma zondagmiddag 23 augustus:

Vanaf 13:30 uur inloop

14:00 – 14:30 Elly & Han brengen een afwisselend muzikaal programma waarbij ze naast hun stem gebruik maken van diverse instrumenten zoals accordeon, gitaar, tin whistle en ukelele.

14:30 – 14:45 Rokus Ganzeveld verzorgt een solo cello optreden waarvan een voorpoefje is te zien op zijn YouTube account https://www.youtube.com/watch?v=ntvXWJCamWw&feature=youtu.be

Pauze

15:15 – 15:40 Magda Haan en Willem Arends dragen gedichten en liedjes voor, een mix van poëzie en muziek. Magda is actief op festivals en op podia van “De Reizende Dichters” (4x/jaar). Kijk op https://magdahaan.blogspot.com/ en op de website van de Reizende Dichters http://oogo.cultuurpleingo.nl/schrijvers/de-reizende-dichters/magda-haan/ . Werk van Willem vind je op deze site https://www.reverbnation.com/willemspeelt/songs

15:40 – 15:55 Tudor Marin is een 11-jarig talent die een aantal klassieke cello stukken zal spelen:

  1. Menuet 1 en 2, Johann Sebastian Bach, Suite no 1 voor cello;
  2. Sarabande, Johann Sebastian Bach, Suite no 1 voor cello;
  3. Concertino no 1 in F groot, Jean Baptiste Breval, 3de deel; 

Hij is liefhebber van Bach, hier te zien: https://www.youtube.com/watch?v=Pl5CL0ljdqM

15:55 – 16:00 Nienke Maas zingt ter afsluiting van dit blok solo een liedje, ondersteund door bandmuziek

Pauze

16:30 – 17:00 Annemarie Binder zingt mooie ballads, begeleid door pianoklanken. Een voorproefje vind je op https://www.youtube.com/watch?v=_CyHTLaaHQc


deel deze activiteit