Logo deschakelbarendrecht.nl
  • Alles
  • (3)
    Evenement

Speelfabriek

zaterdag 3 oktober 15:00 t/m 16:00 uur

Foto:

Op zaterdag 3 oktober staat de Speelfabriek van Tante T weer in De Baerne. Tot nu toe waren deze leuke kinder-improvisatievoorstellingen altijd op woensdag te bezoeken, maar vanwege een andere lesplanning bij CultuurLocaal komt Tante T nu op zaterdag.

In de Speelfabriek woont Tante T. Ze ontvangt graag kinderen van 4 tot 8 jaar met hun ouders. Ze beleeft met haar visite allerlei avonturen. Deze keer ligt er een vreemde koffer in de Speelfabriek. Wat of wie zit er in, waar komt hij vandaan of wat kun je er mee doen? Samen met Remy en zijn poppen, pianist Hans én met de kinderen uit het publiek, gaat Tante T op ontdekkingstocht in haar Speelfabriek. Na afloop kunnen kinderen bij pianist Hans (Hans Cok, pianodocent bij CultuurLocaal) nog muziek maken.

Eerdere voorstellingen van de Speelfabriek waren altijd op woensdagmiddag. De BaerneZaal is na de zomervakantie echter vaker in gebruik voor muzieklessen. In verband met de corona maatregelen worden voor bijvoorbeeld zang- en dwarsfluitlessen grotere ruimtes gebruikt. Daarom wordt voor de Speelfabriek uitgeweken naar de zaterdagmiddag. Uiteraard hopen Tante T en CultuurLocaal dat het publiek de Baerne toch weet te vinden.

De Speelfabriek vindt plaats op zaterdag 3 oktober van 15 tot 16 uur. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Per kind kan er één volwassene meekomen. Prijs per persoon (kind en volwassene) is €4,00 (bij reservering na 19 september €5,00). Reservering vooraf is verplicht en kan via www.cultuurlocaal.nl


deel deze activiteit