• Alles
  • (1)
    Theater
  • (3)
    Film
  • (1)
    Evenement

Kindervoorstelling op De Kleine Duiker

donderdag 19 augustus 10:00 uur

Foto:

Op boerderij De Kleine Duiker kunnen kinderen van 2 tot en met 5 jaar hier op donderdag 19 augustus genieten van een leuke voorstelling van Gerard Laurens.

Gerard presenteert een vrolijk programma met voorlezen en liedjes over letters, pannenkoeken, ijsjes, en bootjes van papier. Vergezeld van zijn gitaar en meneer poppetje, maakt Gerard er graag een feestje van. โ€œHeb je last van verdriet zing een vrolijk lied!โ€, is zijn motto.

De voorstelling duurt een half uur en wordt drie keer gegeven: om 10, om 11 en om 12 uur. Per keer is er plaats voor maximaal 20 kinderen. De toegang is gratis.

Na afloop van elke voorstelling is er een kleine rondleiding over de boerderij door een van de medewerkers van De Kleine Duiker.

Adres van De Kleine Duiker: 3e Barendrechtseweg 511, Barendrecht.

Aanmelden kan via www.debibliotheekaanzet.nl, telefonisch via 088-2425072, of aan de balies van bibliotheek Het Kruispunt en bibliotheek Carnisselande.

Deze activiteit is onderdeel van het zomerprogramma van Barendrecht, waaraan een groot aantal organisaties meedoen. Voor een overzicht van het hele programma van de bibliotheek kijk op:

https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/zomerprogrammering-barendrecht

Voor het hele programma van alle organisaties in Barendrecht kijk op

http://www.jongerenwerkbarendrecht.nl


deel deze activiteit